Gasztro verseny szakmai nap kép galéria
Már hagyománnyá vált, hogy gasztro veresenyünkkel egyidőben a felkészítő tanárok és meghívott vendégeink számára szakmai napot rendezünk. Közérdeklősére számot tartó előadások, bemutatók, kóstolók terepe ez, ahol lehetőség van a személyes kapcsolatok
építésére, eszmecserékre, barátkozásra. Ennek keretében először 𝐕𝐚𝐛𝐫𝐢𝐤 Á𝐤𝐨𝐬 főborász mutatta be a kajászói Vabrik Pincészet Etyek- Budai borvidék egyik szegmensének
hagyományos szőlő termesztési és borkészítési eljárásait. Ezt követte 𝐓ó𝐭𝐡 𝐏é𝐭𝐞𝐫, a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnökének lehengerlő és alapos felkészültségről tanúskodó előadása a mangalica tenyésztés múltjáról, jelenéről és
jövőjéről. Ezt nem csak láthattuk és hallhattuk, hanem immár kóstolhattuk is. Az eseménysort 𝐑𝐨𝐯ó 𝐁𝐞𝐧𝐜𝐞 catering manager előadása zárta, amelyben nemcsak saját glatt kosher cégével ismerkedhettünk meg, hanem a zsidó gasztronómia legfontosabb
elemeivel, szokásaival is. Ezt az előadást is kosher kóstoló zárta, amelyet nagy érdeklődés övezett. Ezúton is köszönet az előadóknak, a gasztro- élet prominens képviselőinek és meghívott
vendégeinknek az aktív részvételért!
Mind a gasztro verseny, mind a szakmai nap tapasztalatai és eredményei azt mutatják,
hogy folytatnunk érdemes és kell.
Telefonszám: +36 (30) 883-85-14
E-mail: titkarsag@letenyeyiskola.hu
Webcím: https://letenyeyiskola.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/letenyeyiskola/